Подати скаргу
Закрити пошук
21.01.2021

Редакційний менеджмент: люди, принципи, стандарти. Досвід Ніни Кур’яти

Редакційний менеджмент:  люди, принципи, стандарти. Досвід Ніни Кур’яти

20 січня 2021 року відбудеться практична лекція «Редакційний менеджмент: люди, принципи, стандарти. Все для аудиторії» від Комісії з журналістської етики. Лекція та розмова усіх зацікавлених із Ніною Кур’ятою журналісткою, медіаконсультанткою, колишньою головою Української служби BBC (2011–2019 роки).

Модерував розмову Андрій Куликов, співзасновник Громадського радіо, Голова Комісії з журналістської етики. До події долучилися в режимі реального часу понад 70 учасників в Zoom та понад 60 учасників через трансляцію на Фейсбук-сторінці Комісії. Сумарно подія має 1800 переглядів на Фейсбуці. Серед зареєстрованих учасників на подію журналісти, редактори і медіаменеджери, зокрема з таких медіа як: Українська правда, Телеканал “Донеччина TV”, Крим.Реалії (Радіо Свобода), ТРК “Перший Західний”, ТОВ “Вісник Хустщини”, 0512.ua. – сайт міста Миколаєва, Район.in.ua, “Редакція газети “Сільська новина”, Громадське радіо, Еспресо, Суспільне, ТРК “Вежа” та багато інших, а також університети – Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Інститут журналістики КНУ ім.Тараса Шевченка, Факультет журналісти НУ ОЮАПП та інші. 

Під час заходу Ніна Кур’ята  поділилася власним досвідом, як медіа зрозуміти потреби своєї  аудиторії та  чому успіх ЗМІ залежить від якісного редакційного менеджменту.

Якщо ви не встигли на подію, є можливість переглянути її в записі на YouTube-каналі Комісії з журналістської етики. 

Поділитись