Подати скаргу
Закрити пошук
19.10.2020

Дискусія від КЖЕ «Як медіа заробляти на якісному контенті?»

Дискусія від КЖЕ «Як медіа заробляти на якісному контенті?»

28 жовтня об 11:00 онлайн відбудеться дискусія «Як медіа заробляти на якісному контенті?» від Комісії з журналістської етики.

Розмова усіх зацікавлених з двома ключовими експертами: Борис ДАВИДЕНКО, головний редактор LIGA.net та Андрій КУЛИКОВ, співзасновник Громадського радіо, Голова Комісії з журналістської етики.

Вже не перший рік тривають дискусії навколо дилеми “професійні стандарти чи гроші”,  оскільки економічна криза та пандемія COVID-19 загострили для багатьох питання “гроші чи репутація”,  а різкий відтік аудиторії до соцмереж розмив класичні дефініції традиційних медіа та відкрив можливості для маніпуляцій інформацією.

Під час дискусії поговоримо про таке:

  • Чи є нові методи монетизації контенту, які безпосередньо залежать від професійності видання та рівня довіри до нього?
  • Який досвід “Ліги” в питанні монетизації та створенні якісного контенту?
  • Чи готові рекламодавці розміщувати свою рекламу в медіа, інформації яких не завжди можна довіряти?
  • Наскільки стабільна аудиторія, яка отримана від «дешевих сенсацій» в гонитві за кліками?

До участі запрошуються журналісти та редактори місцевих, регіональних та всеукраїнських медіа, медіаексперти та громадські активісти у сфері медіа. Активна участь і додаткові запитання вітаються від учасників.

Обов’язкова реєстрація https://forms.gle/B9PwAaeejC5KxCB39. Посилання на Zoom  – буде повідомлене додатково після реєстрації. 

Подія на Фейсбуці https://www.facebook.com/events/390642075402292/

Комісія з журналістської етики – орган саморегуляції роботи журналістів та редакцій, який дозволяє обговорювати та пропонувати шляхи вирішення конфліктних ситуацій базуючись на єдиному стандарті роботи – Кодексі етики українського журналіста.

Контактна особа: Єлизавета Кузьменко, cje.info@gmail.com

Поділитись