Подати скаргу
Закрити пошук
18.12.2015

Для військових буде своє радіо. Керівник – майор

Для військових буде своє радіо. Керівник – майор
З 1 березня 2016 року в Україні почнеться мовлення радіо для військових, повідомив сьогодні під час брифінгу в Києві радник міністра оборони України Олексій Макухін.
“Не секрет, що наші військові на передовій часто страждають від інформаційного вакууму. І тому таке радіо повинно бути. 70% контенту буде музика, крім того, будуть новини і програми, розраховані на військових – живий ефір, де військові зможуть передавати привітання, замовляти музику, розповідати новини. Також будуть ефіри з експертами та військовими”, – цитує пана Макухіна ІА Інтерфакс-Україна.
Створення радіостанції профінансує благодійна організація Spirit of America (США, Каліфорнія).
Засновник організації Джим Хейка розповів, що рішення про виділення коштів на реалізацію цього проекту він прийняв після відвідування зони АТО.
“Україна – це нація волонтерів. Нас це вразило. Люди самі служать своїй країні, це саме те громадянський рух, який є основою демократичної держави. Волонтери ризикують своїм життям для того, щоб країна жила в світі. Ми підтримуємо українців у цьому прагненні”, – підкреслив він.
Керівник радіостанції майор ЗСУ Сергій Телетицький розповів, що студія та особовий склад, яких залучать до наповнення ефіру, буде розташовуватися в Києві. Передача контенту буде здійснюватися через супутник в FM-діапазоні.
Поділитись